Wednesday, December 7, 2011

MERY XMAS!tere



TERE JÕULUTERVITUSTEGA KATA-R SIIN! kAS TEIL ON JUBA JÕULUTAADILE kirjake TEHTUD?? mul on. tahtsin uut fööni ja lumelabidat. ma see aasta ei taha väga palju
. kuuseke-kuuseke  on mul juba toas ja väga ilus on. see aasta on jõulukuuse kaunistamise mood väga kerge : ilma kaunistusteta, sest lihtsuses peitub võlu.!
Jah, kindlasti tulemas ka vidjo uuemate asjateda ja ka kyssadele vastused. aga ma mõned asjad räägin ka praegu jõuludel 2011. Santa claus.

kuna on käes üldine rõõõmuhõisete, lumememmede,toolide ja toredate südamekeste ja põhjapõtrade aeg eriti verivorstid. siis selline ennetav mutike nagu ma olen,  ma käisin põhjapõtrade juures inspiratsiooni kogumas.oma siis postituses räägin põhiliselt ühest uuest asjast all pool.ma  nimelt:- veetsin kaks produgtiivseimat päeva sindi rabas põhjapõtrade juures. nad on mu mentorid olnud juba aastast 1975. seekord siis mõtlesin ja tegin neile küsitluse, et mis see uus jõulu mood võiks olla ja ma sain neilt koheselt hea vastuse. siin ka pildikesi  minu reisist  ja ideedest mis sain, praeguseks 1 põhi asi ::
peamine;: ei tohi  kanda mütsi, vaid peab kandma selliseid SOKK-KÕRVA-KLAPP-SOKK-MYTS 'e. neid saab tellida ainult põtrade käest ja minule tuleb edastada oma kõrvasuurused ja kõrvaeelistused, pildid ja niied. väga hea kingiiidee! või mis?!?.mina siis annan põtradele soovid edasi ja siis nemad hakkavad tegelema selle businessyga. jeah,. bring it own!!? sellise sokimütsikese struktuur on kerge, need lihtsalt on pikad varbasokid ja tuleb kätega kõrva ümber neid ise hoida. sellessuhtes ju jumala keniaalne! ise eriti ei saa seda järgi teha, tuleb tellida spetcialistidelt.igatahes soovitan, ma juba kannan neid ja olen väga rahul kindlasti ei pettu ja pettuma ei pea ka. soovitan kindlalt. sest REINDEAR PRODUCTIONS/COMPANY AS MTÜ on selle välja andnud ja väga usaldusväärne äri neil, ma tean.(sellessuhtes, et paar korda aint mingid jamad,aga ull asi)
 
 minu omalt poolt siis praeguseks teile kõigile soojust ja hellust südametesse ja palun pidage ikka põtru meeles, ma siin ühe tõin omale koju ka näitan täpsemalt ÜLEVAL PILDIL JA ALL PILDIL KA.  nad on toredad. 


 

lisaks siis väikene lisa minu postitusele, et küsimuse võistlus. kes vastab õieti see saab auhinnaks omale küünla. küsimus siis järgmine : MIS SORTI PÕTRU LEIDUB SINDI RABAS JA ERITI MISSUGUSED NAD ISELOOMULT ON?? auhind loositakse välja 25.12.11

1 comment:

  1. pakuksin küsimuse vastuseks: 1) Põhja. 2)Toredad, keniaalsed, loovad, töökad, usaldusväärsed ja ambitsioonikad äkki.. arvestades kogu seda oma businessy värki:):)

    ReplyDelete